HRVATSKO ZAGORJE - poseban dio prirode i načina života

Moje Zagorje

"U mome srcu vječno tvoja zvijezda sja,
u mislima uvijek slika dragog Zagorja,
u očima mojim nek ti suze kažu sve,
koliko mi značiš moje Zagorje."

Sinovi Zagorja

Zašto svi vole Zagorje?

Ovo je dio sjeverozapadne Hrvatske koji je posebno poznat po prirodi koja je ovdje omogućila karakterističan način života. Brojne šume, termalni izvori i poznati zagorski bregi nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Vinogradi i tradicija vinarstva čvrsto je utkana u svaki izlet u ovu mirnu i prekrasnu prirodu.

 • Dvorac Veliki Tabor

  Jedan je od najbolje sačuvanih utvrđenih gradova renesanse i kasnog srednjeg vijeka. Ljepota izdanja i legende koje čuvaju stari zidovi, sve posjetitelje ostavljaju bez daha.
 • Terme Tuhelj

  Ovo je najveći kupališni kompleks u Hrvatskoj, a poznat je po blagotvornom djelovanju termalne vode koja potpuno opušta. Dodatan sadržaj omogućava odmor i zabavu za cijelu obitelj.
 • Muzej neandertalaca

  Upoznajte nekadašnji život krapinskog pračovjeka i saznajte kako ih je otkrivala znanost, od čega su, kako i gdje živjeli. Upoznajte povijest života na ovim područjima.
 • Muzej selo Kumrovec

  Radi se o jedinstvenom muzeju na otvorenom koji na poseban način dočarava tradiciju Hrvatskog zagorja i starinske zanate ovog ruralnog područja
 • Vinski putevi

  Zagorske vinske ceste poznate su širom svijeta jer kvaliteta vina koje ovdje nastaje spaja poseban način brige o vinogradu, prirodu, klimu i zanimljive legende. Degustirajte tu kvalitetu.
 • Posjet Krapini

  Ovaj je grad najpoznatiji po nalazištu neandartalaca, a mjesto je i rada nekoliko poznatih ličnosti hrvatske povijesti. Prekrasno je mjesto bogate povijesti i posebne atmosfere.

Želite provesti nezaboravan dan u Zagorju?

Javite nam se i rezervirajte kvalitetan prijevoz kako biste doživjeli sve ljepote ovog mjesta.

Rezervirajte