Istražite neke od najljepših hrvatskih lokacija

Provedite dan ispunjen kvalitetnim istraživanjem prekrasnih gradova.

Zagreb
Zagorje
Varaždin
Plitvička jezera

Često kada idemo na jednodnevni izlet u neki novi grad ili mjesto, ne stignemo pogledati i posjetiti sve što nas zanima. Upravo zato nudimo Vam najbolji način da upoznate novo mjesto i kulturu. Osigurajte si siguran i kvalitetan prijevoz po gradu, posjetite sve znamenitosti i provedite nezaboravan izlet.

Zagreb

Glavni grad Hrvatske koji je glavno odredište mnogih turista jer nudi pregršt sadržaja - od kulture, sporta, klubova, restorana, muzeja, prekrasnih parkova i još mnogo toga. Saznajte neke od prijedloga što biste trebali posjetiti u Zagrebu kako bi upoznali pravu kulturu ovog grada.

Što posjetiti?

Zagorje

Hrvatsko Zagorje posebna je regija bogate povijesti i tradicije koja se i danas poštuje. Prekrasan krajolik i postojanje nekoliko toplica neki su od razloga zašto se na ovo mjesto svi rado vraćaju. Saznajte koja mjesta u Zagorju trebate posjetiti kako biste najbolje iskoristili svoje vrijeme.

Što posjetiti?

Varaždin

Jedan od poznatijih baroknih gradova čije ulice oslikavaju bogatu povijest prekrasnim građevinama. Istražite sve znamenitosti ovog grada i saznajte zanimljive priče varaždinskih dvorišta. Provjerite što biste trebali vidjeti u Varaždinu i kako to najbolje izvesti.

Što posjetiti?

Plitvička jezera

Provedite dan u najvećem, najstarijem i najposjećenijem hrvatskom nacionalnom parku. Sastoji se od 16 jezera različite veličine koja se nalaze unutar prekrasnog šumskog krajolika. Dan proveden na Plitvičkim jezerima sigurno će vam ostati u sjećanju, a ovdje možete saznati kako to najbolje organizirati.

Istražite park

Obratite se našem timu, ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja